eS_Ce KURNIA

Menikmati Sebuah Perjalanan

Dalang Poer : Kudu Misoh

Kasihan Banget neh Dalang….Simak aja lirik lagunya

KUDU MISOH – DALANG POER

Cobo to gagasen lelakon ku iki
Ra ono senenge, susah seng tak temoni
Ngolah ngaleh gawean, kabeh ra nate ngunduh
Dino-dino isine mong kudu misoh

Emboh

Nyobo nggarap sawah tinggalane wong tuaku
Gumunku saben tandur, rego rabuk-e dhuwur
bareng dipo panen, rego gabahe medun
kabeh modal utangan, ora biso kesaur

ajur

Sawah tak dol murah, aku nyicil angkodes
lagi nyoper seminggu, rego bensine ngentes
tarip tak undakne penumpang nggrundel ae
kerep telat oli, rusak ring sak metal-e

ho..kere

montor ngangkrak neng bengkel rabiso ogel-ogel
rasane uripku mung kari tengel-tengel
Nyepi nang kuburan,golek tebusan togel
Nomer ngeblong terus aku tambah dedel duel

ho..gathel

kabeh dalan wes buntu, aku nekad bandar dadu
durung ono seng wudu, keamanan wes njaluk sangu
ono oknum tentara, ono oknum polisi
buka’an wingi-wingi, wes kerep tak amplopi
bareng prei ra nyangoni, aku diseret nyang bui
di ganjar telung sasi, misoh sak njero ning ati

Jancok

Jangkrik

September 29, 2009 - Posted by | for us | , ,

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: